Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟ Κουρτεσίου- Λευκός Αστέρας: Με... εκτελεστή τον Καπώνη! (Olympiasports.gr)

kourtesi_agiasmos2015.2





















Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΠΟΚ, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου επιβλήθηκε στην έδρα του με 2-0 του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου, ο οποίος από την πλευρά του γνώρισε την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με το Ντίνο Καπώνη, ενώ στο 39’ ο ίδιος παίκτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Σκουροχωρίου και με ιδανικό τελείωμα έγραψε το τελικό 2-0.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ανοιχτό ματς με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους πλην των δύο τερμάτων να απειλούν με τον Στουπάκη αλλά και με τον σκόρερ Καπώνη, ενώ ο Λευκός Αστέρας, που δικαιούται ένα τέρμα κυρίως στο β’ ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Αχαμνό, που θα τον έβαζε ξανά στο ματς, αλλά και με τους Χρ. Διαμαντάκο και Σταματελάτο.
* Η ομάδα του Σκουροχωρίου διαμαρτύρεται για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.
οι συνθέσεις
ΑΠΟΚ: Σταθόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Καλογερόπουλος (72’ Καλομοίρης), Μούζος, Κωστόπουλος, Τσιβγινίδης, Κ. Κουργιαλάς (83’ Κολλιας), Κανελλόπουλος (58' Α. Κωστόπουλος), Στουπάκης, Κ. Καπώνης, Σαρανταυγάς
ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσαούσης, Παρασκευούδης, Ζ. Παναγιωτόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Βασιλακόπουλος, Ν. Σταματελάτος, Κακαλής, Λυμπέρης, Διαμαντάκος, Αχαμνός (75' Κολόσακας), Σπηλιωτόπουλος
  • 28/09/2015 - 07:29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου