Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Olympiasports.gr (24-9-15)

Αστέρας/ Πανόπουλου- ΑΠΟ Κουρτεσίου 2-0: Ίδρωσε... αλλά τα κατάφερε!

asteras_2015_16
Ίδρωσε… αλλά τα κατάφερε ο πρωταθλητής Αστέρας απέναντι στον ΑΠΟΚ, τον οποίο και  νίκησε χάρις σε δύο τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης.
Ο Γιώργος Λαγός είχε οργανώσει εξαιρετικά την ομάδα του, με συνέπεια οι «βυσσινί» να μην μπορούν να βρουν εύκολα διόδους. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν και κινδύνους μπροστά από την εστία του Φλίγκου, όπως στο 20’ με τον Κ. Κουργιαλά και στο 67’ με τον Καπώνη.
Έτσι, λοιπόν, οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να φτάσουν στο 70ο λεπτό για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα με πρωταγωνιστή τον Σάββα Αντωνόπουλο, ο οποίος άνοιξε το σκορ (1-0), για να «κλειδώσει» τη νίκη λίγο αργότερα ο Θανάσης Αντωνόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το είχε κερδίσει ο Παρασκευόπουλος).
Να σημειώσουμε ότι οι «βυσσινί» είχαν κι άλλες καλές στιγμές με τους Σ. Αντωνόπουλο, Θαν. Αντωνόπουλο (2 φορές) και Μενίκου. 
Και κάπως έτσι ο Αστέρας ξεκίνησε με το… δεξί, με την ομάδα του Κουρτεσίου στον αντίποδα να δείχνει ότι φέτος θα είναι πολύ σκληρό… καρύδι!
Οι συνθέσεις
ΑΣΤΕΡΑΣ: Φλίγκος, Μπουτσικάκης, Θ. Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Μπελεκούκιας, Μπουρούκης (63΄Μενίκου), Σταθάτος (89΄Κοκολάκης), Δούλος, Σ. Αντωνόπουλος (80΄Γκρίλλας), Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος. 
ΑΠΟΚ: Σταθόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Καλογερόπουλος, Μούζος, Π. Κωστόπουλος, Τσιβγινίδης (87΄Σωτηρόπουλος), Κ. Κουργιαλάς, Κανελλόπουλος (68΄Α. Καπώνης), Στουπάκης, Κ. Καπώνης, Σαρανταυγάς (75΄Καλομοίρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου