Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

olympiasports.gr (14-10-13)

ΑΠΟ Κουρτεσίου- Ενιπέας Λαντζοϊου 2-1: Πρώτο...τρίποντο

koyrtesi_panigirismoi





















Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΠΟΚ, που στην έδρα του επιβλήθηκε με 2-0 του Ενιπέα Λαντζοϊου, ο οποίος γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.
Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Αντωνιάδη μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο πρώτο τέταρτο είχαν πετύχει ήδη δυο τέρματα. Συγκεκριμένα στο 5’ κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Αθάνατου και ο Αν. Κωστόπουλος από την άσπρη βούλα σημείωσε το 1-0, ενώ στο 15’ ο Κ. Καπώνης με προσωπική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0. 
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ. Δικαιώθηκαν στο 65’ με φάουλ του Νεοφώτιστου (2-1), τα λεπτά που ακλούθησαν ήταν δραματικά με τους γηπεδούχους να κρατούν τελικά τη νίκη μέχρι το φινάλε.
Οι συνθέσεις
ΑΠΟΚ: Σπατιώτης, Φιλιππακόπουλος, Καλογερόπουλος Ι. (80’ Κ. Κουργιαλάς), Λυκουργιώτης, Κωστόπουλος Π., Έλληνας (60’ Σιδηρόπουλος), Κωστόπουλος Αν., Παρασκευόπουλος (75’ Κουργιαλάς Δ.), Καπώνης Κ., Καπώνης Α.
ΕΝΙΠΕΑΣ: Φωτακόπουλος Π. Μανοδήμος, Μπουρνέλης, Τσίγκρηλας (46’ Νεοφώτιστος), Αθάνατος (46’ Λιβέρης), Κουτσογιαννόπουλος, Ηλιόπουλος (60’ Ν. Τεκερλέκης), Μακρής, Μπουντόπουλος, Στροφύλλας, Σπηλιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου