Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

(Olympiasports.gr 28-10-13)

ΠΑΟ Κακοβάτου – ΑΠΟ Κουρτεσίου 1-4: Θριαμβευτικό... διπλό

koyrtesi_panigirismoi
Θριαμβευτικό ήταν το πέρασμα του ΑΠΟΚ από τον Κακόβατου, καθώς συνέτριψε με 4-1 τον τοπικό ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Βασίλη Αντωνιάδη άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’ με τον Παρασκευόπουλο, για να έρθει η ισοφάριση στο 30’ με τον Κανέλλο (1-1), ενώ στο 43’ ο Χαματάι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερη και στο 75’ ο Ανδρέας Κωστόπουλος «καθάρισε» ουσιαστικα τη νίκη, κάνοντας το 1-3, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85’ ο Παρασκευόπουλος (1-4).
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Θάνος, Γκούσκος, Κουρουβανης Α., Σαϊνης, Νικολακόπουλος, Τριγάζης, Κωνσταντινέσκου (15’ λτ Γουργουλης), Παναγόπουλος (46’ Πρίνος), Μπάρκας, Κουρουβανης Γ. (75’ Μπακάλης), Κανέλλος.
ΚΟΥΡΤΕΣΙ: Σπατιώτης, Φιλιππακόπουλος (75’ λτ Λυκουργιώτης), Χαματάι, Αλ. Α. Καπώνης, Π. Κωστόπουλος, Σιδηρόπουλος, Α. Κωστόπουλος, Κανελλόπουλος, Παρασκευόπουλος, Αλ. Σ. Καπώνης (55’ Καλογερόπουλος Ιω.), Καλογερόπουλος (80’ Κουργιαλάς Δ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου