Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

olympiasports.gr (2-3-16)

ΑΠΟ Κουρτεσίου: Πανέτοιμοι για τον "τελικό" στα Σαβάλια

kourtesi_omada1
Η μεγάλη κι άνετη νίκη επί του Κεραυνού Χειμαδιού έθεσε τον ΑΠΟΚ σε θέση ισχύος αναφορικά με την αποφυγή των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία.
Ωστόσο αυτό το ματς ανήκει ήδη στο μακρινό παρελθόν για τον Γιώργο Λαγό και τους παίκτες του, καθώς ακολουθεί ο «τελικός», όπως τον χαρακτηρίζουν, με τον Ολυμπιακό στα Σαβάλια, όπου οι Βουπράσιοι καλούνται να «αποδράσουν» τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας, αν θέλουν να παραμείνουν σε θέση ισχύος έναντι του αντιπάλου τους.
Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του κ. Λαγού: «Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων κόντρα στον οποίο θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το βαθμό ή τους βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας». 
Η προετοιμασία, λοιπόν, θα ολοκληρωθεί αύριο, με την ευχή οι όποιοι μικροτραυματισμοί να έχουν ξεπεραστεί.
Αύριο Παρασκευή ο αποκριάτικος χορός
Στο μεταξύ η διοίκηση του ΑΠΟΚ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας, όπως δώσουν το «παρών» στον αποκριάτικο χορό, που θα γίνει αύριο Παρασκευή στο κέντρο Αρχόντως Παπανικολάου στο Κουρτέσι. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30μμ και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, φαγητά και ποτά. Τιμή πρόσκλησης στα 13 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου