Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

olympiasports.gr

Κεραυνός Χειμαδιού- ΑΠΟ Κουρτεσίου 1-1: Ισοπαλία με "φωνές" από τους φιλοξενούμενους

kourtesi_omada























Στο 1-1 έμειναν Κεραυνός κι ΑΠΟΚ στο γήπεδο Χειμαδιού, με τα δυο γκολ της αναμέτρησης να μπαίνουν στο πρώτο δεκάλεπτο.
Ειδικότερα οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Λαγού ξεκίνησαν τον αγώνα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς μόλις στο 2’ ο Στουπάκης με πλασέ, έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, άνοιξε το σκορ (0-1), για να έρθει η «απάντηση» εφτά λεπτά αργότερα από τον Γαλανόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά από σέντρα του Χαραλαμπόπουλου έκανε το 1-1.
Από εκεί και πέρα και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι δυο ομάδες δεν ήταν απειλητικές, καθώς διαφύλατταν πρωτίστως τα νώτα τους.
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν για ένα δεύτερο τέρμα, που θα τους χάριζε τη νίκη, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Αγριδιώτη στο 85’ να νικιέται σε τετ α τετ από τον Σταθόπουλο.
Να σημειώσουμε, ότι ο ΑΠΟΚ σκόραρε στο 65’ με τον Στουπάκη, με τον διαιτητή να κυρώνει το γκολ ως οφσάιντ. Η φάση αυτή ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που έχουν γενικότερα παράπονα από την διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι συνθέσεις
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μπουλούμπασης Π., Μπουλούμπασης Ν., Μαραθιάς, Κατσίκης, Παπαγεωργίου, Αγγελακόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Γαλανόπουλος (71’ Καλάντζής), Αγριδιώτης, Δημητρόπουλος Δ. (89’ Νικολακόπουλος)
ΑΠΟΚ: Σταθόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Κουργιαλάς (77’ Κόλλιας), Μούζος, Σαρανταυγάς, Τσιβγινίδης, Καλομοίρης (88’ Α. Καπώνης), Κανελλόπουλος, Στουπάκης, Κ. Καπώνης, Καλογερόπουλος (41’ Κωστόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου