Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη (26-10-15)

Ισοπαλία στο Επιτάλιο Αλφειός – ΑΠΟΚ 1-1

26/10/2015 - 13:01
Ισοπαλία στο Επιτάλιο      Αλφειός – ΑΠΟΚ 1-1
Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το χθεσινό παιχνίδι στο Επιτάλιο ανάμεσα στον Αλφειό και τον ΑΠΟ Κουρτεσίου. Αναμέτρηση που ήταν καλή ποιοτικά στο δεύτερο μέρος κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν αήττητοι απέναντι στον ΑΠΟΚ που έχει παράπονα για τη διαιτησία.
Εξαιρετικό τέρμα από Κ. Καπώνη
Το πρώτο μέρος της χθεσινής αναμέτρησης που συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών θεατών, ήταν μέτριο ποιοτικά. Ο σύλλογος της Βουπρασίας πάντως κατάφερε και πήγε στα αποδυτήρια κερδισμένος, καθώς προηγήθηκε στο σκορ χάρις σε εξαιρετικό τέρμα του Κ. Καπώνη στο 32' με ασύλληπτο σουτ (0-1). Δυο λεπτά νωρίτερα και ειδικότερα στο 30' ο Αλφειός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε τράβηγμα του Μάζη. Από κει και πέρα στο 5' ο Α. Κωστόπουλος είχε ένα μακρινό φάουλ που μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος, ενώ στο 15' προσπάθεια και σουτ του Χατζηστάμου για τον Αλφειό μπλόκαρε ο Σταθόπουλος.
Καλύτερο το β' μέρος
Όσον αφορά το δεύτερο μέρος το ματς ήταν καλύτερο, με τον ΑΠΟΚ στο 46' ν' «αγγίζει» το 0-2 αλλά το κοντινό σουτ του Σαρανταυγά έδιωξε ο Θεοδωρακόπουλος πολύ δύσκολα. Στο 51' ήταν η σειρά του Αλφειού ν' απειλήσει αλλά σε σουτ του Πεσκελίδη ο Σταθόπουλος έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 55' πλασέ του Μούτσου έδιωξε δύσκολα αμυντικός. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αλφειός ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Μάζη, το οποίο κέρδισε ο Μερτζάνης από τον Σαρανταυγά. Με τη συμπλήρωση 61' αγώνα ο ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για πέναλτι στον Κ. Καπώνη, με τον τεχνικό Γιώργο Λαγό ν' αποβάλλεται. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παπαβραμόπουλος έκανε λόγο για κατάφορη αδικία, επισημαίνοντας πως αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο θα εξετάσει ακόμα και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα!!, ενώ ο ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε και για χέρι μέσα στην περιοχή στο 68'.
Μεγάλες φάσεις στο τέλος
Σε ότι έχει να κάνει με το φινάλε, στο 78' ο Νικολόπουλος είχε ένα καλό φάουλ για τον Αλφειό που έδιωξε δύσκολα ο Σταθόπουλος, με τον ΑΠΟΚ στο 89' να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Στουπάκη αλλά σε τετ – τετ νικήθηκε από τον Θεοδωρακόπουλο. Στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης είχε γυριστό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.
*Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαιού παράγοντα του Αλφειού Δ. Παπαδογιαννόπουλου.
Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Πρίφτης(46' Κόττας), Γκουβέρος, Μανέτας, Μερτζάνης, Παναγόπουλος, Μάζης, Μούτσος, Χατζηστάμου, Νικολόπουλος, Πεσκελίδης(82' Σεμπέκος)
ΑΠΟΚ: Σταθόπουλος, Κόλλιας(52' λ.τ. Α. Καπώνης), Φιλιππακόπουλος(74' λ.τ. Κουργιαλάς), Μούζος, Π. Κωστόπουλος, Τσιβγινίδης, Α.Κωστόπουλος(90΄Σωτηρόπουλος), Κανελλόπουλος, Στουπάκης, Κ. Καπώνης, Σαρανταυγάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου