Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ Κουρτεσίου: Κοπή πίτας και παρουσίαση φανέλας(protinews.gr)

ΑΠΟ Κουρτεσίου: Κοπή πίτας και παρουσίαση φανέλας

05/02/2014 - 18:00
ΑΠΟ Κουρτεσίου: Κοπή πίτας και παρουσίαση φανέλαςΤελευταία τροποποίηση στις 05/02/2014 - 18:01
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε προχθές το βράδυ ο ΑΠΟ Κουρτεσίου λίγο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ενώ ακολούθησε και δείπνο προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα είχαμε και την παρουσίαση της νέας φανέλας, η οποία φέρει την επωνυμία του χορηγού της ομάδας Ι. ΚΤΕΟ Ηλείας-Α. Καραπάνος.
Ο τυχερός της κοπής πίτας, ήταν ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Κωστόπουλος. Λίγο αργότερα, παρουσίασε και τη νέα εμφάνιση της ομάδας, παρουσία και του χορηγού Θανάση Καραπάνου. Η φανέλα, είναι μια χορηγία του Ι.ΚΤΕΟ Α. Καραπάνος στα φανάρια της Ανδραβίδας.
Ικανοποίηση για την πορεία
Στο μεταξύ, επικρατεί ικανοποίηση στην ομάδα για την πορεία, η οποία είναι σταθερά ανοδική. Παράλληλα επικρατεί ικανοποίηση και για τις νέες μεταγραφές. Ήδη οι νέοι παίκτες πηγαίνουν πολύ καλά, ο Αλέξης Λιούρης σημείωσε τρία γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ, ενώ ανεβαίνει και ο Θανάσης Σαρανταυγάς και θα είναι σύντομα στη διάθεση του Βασίλη Αντωνιάδη.
 Έκλεψαν τα δίχτυα
Στον ΑΠΟΚ είχαμε παράλληλα και μια δυσάρεστη είδηση. Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλλαν στο γήπεδο της ομάδας και αφαίρεσαν από τα γκολπόστ τα δίχτυα, τα οποία ήταν καινούργια και η αξία τους ανέρχεται στα 400 ευρώ.
* Ο ΑΠΟΚ, ευχαρίστησε τον χορηγό της ομάδας Θανάση Καραπάνο, για την προσφορά της νέας στολής της ομάδας.

  • Click to enlarge image apok_2.jpg
  • Click to enlarge image apok_3.jpg
  •  
    Share

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου